• BIST 4.768,56
  • Altın 1254.989
  • Dolar 20.1069
  • Euro 21.5347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • Trabzon 19 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 20 °C

Erdoğan'a büyük sürpriz

Erdoğan'a büyük sürpriz
Beylerbeyi Sarayı'na gitmek için Kısıklı'daki evinden ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu durdurarak komşusu olduğu öğrenilen bir kız çocuğu ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Afrika turu kapsamında Cezayir, Moritanya, Senegal ve Mali'ye gitmeden önce İstanbul'daki son görüşmelerini yaparken Beylerbeyi Sarayı'na gitmek üzere Kısıklı'daki evinden saat 14.00 sıralarında ayrıldı.

KONVOYU DURDURUP KÜÇÜK KIZLA SOHBET ETTİ

Bu sırada konvoyunu durduran Erdoğan, komşusu olduğu öğrenilen minik bir kız çocuğu ile sohbet etti.

PASTA HEDİYE ETTİ

Komşularının Erdoğan'a doğum günü nedeniyle pasta verdiği öğrenildi. Kız çocuğuna hediye veren Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı'na doğru hareket etti.

İKİNCİ KEZ ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin, Afrika'daki güçlü tarihi bağları bulunan ve önemli ekonomik ortaklarından Cezayir'i, "cumhurbaşkanı" sıfatıyla ikinci kez ziyaret edecek.

Bu haber toplam 600 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Teknodart | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 532 06114 52