Dünyanın en çok oynanan online oyunu olarak bilinen League of Legends 2016 Dünya Şampiyonu belli oldu. Şampiyonluğu SK Telecom T1 kazandı.
Dünya genelinde birçok ülkede eş zamanlı olarak yapılan oyun turnuvalarında birinci olan takımlar Dünya Şampiyonluğu için ter dökmeye başladı. 29 Eylül’de Kuzey Amerika’da başlayan League of Legends Şampiyonluğu nihayet sonuçlandı.
SK Telecom T1 – Samsung Karşı Karşıya
Gerçekleştirilen karşılaşmalardan sonra finale kalmayı hak eden takımlar SK Telecom T1 ve Samsung oldu. Dün akşam iki takım arasında gerçekleştirilen final maçında mücadeleyi kazanan ve 2016 yılı şampiyonu olan takım SK Telecom T1 oldu.
SK telecom T1, 3. Kez oyun konusunda Dünya Şampiyonu olmayı başardı. Oyun konusunda iddiasını her fırsatta dile getiren takım 3. Kez şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadı. Final maçı internet üzerinden milyonlarca kişi tarafından izlendi
League of Legends Dünya Şampiyonu olmayı başaran SK Telecom T1 isimli takım, şampiyonlukla birlikte 2 milyon dolarlık ödülünde sahibi olmayı başardı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.