• BIST 8029.99
  • Altın 1905.036
  • Dolar 28.9583
  • Euro 31.5837
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 11 °C
  • Trabzon 17 °C
  • Antalya 16 °C
  • İzmir 18 °C

Mine'den Onur Akay'a 'Tarkan' Tepkisi!

Mine'den Onur Akay'a 'Tarkan' Tepkisi!
Seda Sayan'ın programına telefonla bağlanan Türk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine, meslektaşı Onur Akay'a tepki gösterdi.

Seda Sayan'ın bugünkü programında, Tarkan'ın son albümünde söylediği 'Beni Çok Sev' isimli şarkısının, Ayşe Mine'nin 30 yıl önce söylediği 'Ellerim Uğurlar' isimli şarkısından çalıntı olduğu iddiası konuşuldu. Türk sanat müziğinin unutulmaz isimlerinden Ayşe Mine ise, telefonla canlı yayına bağlandı ve meslektaşı ses sanatçısı Onur Akay'a tepki gösterdi.

Tarkan'ın 'Beni Çok Sev' şarkısının Ayşe Mine'nin seslendirdiği 'Ellerim Uğurlar'la aynı olduğu MESAM tarafından onaylanmış ve MESAM Teknik Bilim Kurulu'nun kararına ulaşarak sosyal medyada paylaşan Onur Akay, Mine'nin kendisine yaptığı açıklamayı da paylaşmıştı.

"BİZ ŞAKALAŞIYORDUK"

Onur Akay'la şakalaştığını ifade eden Ayşe Mine, "Tarkan Çınarcık'ta sahneye çıkarken 'Ablacım ablacım' diye yanıma gelirdi. Şimdi özür dilemeye mi çekiniyor?" dedi. Onur Akay'ın yazdığı ve basında yer alan açıklama için, "Ben Tarkan'dan özür beklemiyorum. Bestecisi ben değilim. 33 yıl önce söylediğim şarkı ödül almış oldu. Biz şakalaşıyorduk. Onur Akay'a bu konuda kırıldım" ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Teknodart | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 532 06114 52