Razer, CES 2017 kapsamında gerçekleştirmiş olduğu iki yeni ürün ile çok fazla dikkat çekmişti. Dünyanın ilk 3 ekranlı dizüstü bilgisayarını tanıtan Razer'ın Project Ariana duyurusu kısa süre önce gerçekleşmişti. Razer, yeni model teknolojiyle beraber Project Ariana, ilk video projeksiyon olarak görülmüştü. Oyuncular için çok fazla önem taşıyan bu sistem büyük bir talihsizlik ile karşılaştı. Min-Liang-Ttan, kısa süre önce Facebook hesabı üzerinden Razer'ın iki prototip ürününün CES 2017'de çalındığını duyurdu.
Prototiplerin bulunması adına bir çok hazırlığın yapıldığı ve güvenlik güçlerinin de yardımıyla bulunacağı ümit ediliyor. Ttan hangi ürünlerin çalındığını ise açıklamadı.
Aslında hangi ürünlerin çalındığını anlamak çok basit. Sonuçta Project Ariana ve Project Valerie prototipleri sadece olduğundan bunların çalındığı anlaşılıyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.