• BIST 8031.76
  • Altın 1890.949
  • Dolar 28.8701
  • Euro 31.5636
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • Trabzon 17 °C
  • Antalya 15 °C
  • İzmir 19 °C

Sait Emir Paris Fashion Week’e hazırlanıyor.

Sait Emir Paris Fashion Week’e hazırlanıyor.
Sait Emir Paris Fashion Week’e hazırlanıyor.

 

Son yıllarda yaptığı uluslararası defile ve organizasyonlarla adı sıkça anılan Sait Emir, önceki gün Nisantaşında görüntülendi. Önümüzdeki hafta Paris’teki Fashion week için hazırlık yapan Emir, gazeteciler ile ayak üstü sohnet etti. 

Sait Emir, yanında bulunan İpek Şentürk, Elif Yılmaz, Asena Alyurt ile Türkiye’yi Paris’te temsil edeceğini, uluslararası camiadan başarılı grri bildirimlerle döneceklerine emin olduğunu söyledi. 

Sait Emir dahil olduğu, tasarladığı tüm işlerini, Mimar Sinan’a ait olan “Yaptığın işi gönlünde hissedersen ırmaklar çağlar içinde” sözünü hatırlayarak organize etmektedir. Her zaman en iyisinin nasıl olması gerektiğini düşünerek ve hayal ederek projelerine hazırlanır. Türkiye’nin önde gelen, vizyon sahibi iş adamlarından Sait Emir, aynı zamanda da profesyonel dans eğitmenidir. İlk olarak 1995 yılında dansa başlayan Emir, salon danslarının ardından dans hayatına Arjantin Tango ile devam etmiş ve 1998 yılında da Salsa Club Dans Okulu'nu kurmuştur.

Düzenlediği birbirinden farklı dans aktiviteleri ile latin danslarını dans severlerle buluşturmuş ve bir çok insanın dans etmeye ilgi duymasına neden olmuştur. Dünyanın çeşitli ülkelerinde dans eğitimi alarak kendini geliştirmiş olan Sait Emir şu anda da Afro Cubanos Dans Club'da eğitmenliğe devam etmektedir

Bu haber toplam 301 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Teknodart | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 532 06114 52